مزایای استفاده روغن ها و چربی ها در بیسکوییت:
روغن ها یکی از مهمترین اجزای فرمول بیسکوییت بعداز آرد وشکر هستند.
از انواع روغن برای چرب کردن باند فر و قالب ها استفاده میشود.
وجود روغن در پوشش ها ومغزی ها هنگام جویدن بیسکوییت در دهان موجب آزادشدن مواد طعم دهنده شده واحساس مطلوبی دست میدهد.
استفاده از روغن در حد معین موجب جلوگیری از تشکیل شبکه #گلوتن شده و مانع ایجاد #ویسکوزیته خمیر شده و سبب تردی بیسکوییت وبهبود بافت ان میشود و ازسفتی جلوگیری میکند.
طی زمان مخلوط شدن خمیر بین چربی ها و روغن ها وآب وسایر مایعات برای جذب شدن به سطح ذرات ارد رقابت به وجود می اید. در عمل حضور آب در خمیرموجب تشکیل شبکه گلوتن میشود اما در زمانی که چربی ها و روغن ها به سطح مواد تشکیل دهنده شبکه گلوتن جذب شده باشند، انجام این عمل محدود میشود وشبکه گلوتن ضعیف تشکیل میگردد وهنگام جویدن بیسکوییت حاصل بافت آن تردتر و نرم تر بوده و راحتتر جویده میشود و هنگام جویدن نیاز به بزاق کمتر است.