روغن کاملینا
روغن کاملینا نوعی روغن خوراکی است که امروزه مطالعات زیادی
بر روی کاربردهای صنعتی آن انجام میشود. نتایج نشان میدهد که این روغن سرشار از
اسیدهای چرب امگا 3 بوده و برای استفاده به عنوان یک مکمل غذایی مناسب میباشد. روغن
کاملینا ظاهری طلایی رنگ داشته و تا حدودی مشابه روغن زیتون در رنگ و مانند روغن
بادام در طعم میباشد.
خواص و کاربردها درمانی روغن کاملینا
علاوه بر اینکه روغن کاملیا برای پخت و پز بسیار مورد توجه
قرار گرفته است، به دلیل بالا بودن نقطه دود (475°F)برای سرخ کردن طولانی مدت
نیز قابل استفاده میباشد. همچنین به دلیل بالا بودن درصد ویتامین E، این روغن
دارای قدرت آنتی اکسیدانی بالا و خواص نرم کنندگی پوست و مو، ضد التهاب، درمان درد
مفاصل و تقویت کننده سیستم ایمنی میباشد. دیگر خصوصیات فراسودمند آن بصورت زیر
مطرح است.
مو: این روغن همانند روغن
زیتون برای ماساژ پوست سر استفاده میشود و باعث جلوگیری از خشکی پوست سر و شوره
شده و از شکنندگی تارهای مو جلوگیری میکند.
پوست: ماساژ پوست با استفاده از
این روغن به دلیل مقدار کافی ویتامین E، اسیدهای چرب
امگا 3 و عطر ملایم پوستی صاف و مرطوب را برای مصرف کننده به ارمغان می آورد.
قلب: این روغن با کاهش تری
گلیسیرید خون، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
آرتروز: ترکیب این روغن با عصاره
رزماری برای کاهش درد، التهاب و تورم مفاصل مفید است.
مغز، چشم و اعصاب: روغن کاملینا سرشار از
اسیدهای چرب امگا 3 بوده و برای سلامت مغز، چشم و اعصاب مفید است و از بروز بیماریهای
عصبی و آلزایمر جلوگیری میکند.