همه روغنهای مایع به ویژه انواع خام و تصفیه
نشده فساد پذیری بالایی دارند، از این رو باید بلافاصله بعد از استخراج مصرف یا در
غیر این صورت تصفیه شوند. مصرف روغنی که در تماس با اکسیژن هوا اکسید شده به دلیل ایجاد رادیکالهای
آزاد مضر است و افزایش پراکسید، موجب بیماریهای کرونر قلب، تصلب شرایین (سختشدن
رگها) و پیری زودرس میشود. میزان حل شدن اکسیژن در روغنها هشت برابر بیشتر از
حلپذیری آن در آب است. ضمن اینکه روغن هیدرولیز شده سرطانزاست و مواد مغذی خود را
از دست داده و خواص درمانی را که فروشنده ادعا میکند، نخواهد داشت.
همچنین روغنهایی به دلیل نقطه دود پایین (نقطهای که در آن روغن شروع
به تجزیه شدن و سوختن میکند)
برای سرخ کردن مناسب نیستند و در اثر حرارت دیدن سمی و سرطانزا خواهند شد و مردم
بهتر است از روغن های دارای بسته بندی شرکتی معتبر استفاده کنند و در هنگام خرید
به تاریخ تولید و انقضاء، آرم سیب غذا و دارو و نیز شماره پروانه بهداشتی تولید
توجه کنند.