فعالیت ها

از شروع فعالیت این مرکز، حرکت در جهت سلامتی مردم، حفظ و ارتقا کیفیت غذاها و محصولات دارویی محوریت روغن‌ها خط مشی اصلی مرکز بوده است و همواره در این مسیر از همکاری دیگر مراکز علمی بهره برده است که از این میان می‌توان به دانشگاه رازی، دانشگاه صنعتی کرمانشاه، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران، دانشگاه پیام نور کرمانشاه، مرکز تحقیقات بیولوژی پزشکی و ... اشاره کرد. همچنین علاقمندی محققان به حوزه فناوری، همکاری گستره این مرکز را با مراکز صنعتی مانند شرکت تولیدی روغن نازگل، شرکت شیمیایی غرب کیمیا، شرکت دانش بنیان زیست فرآفن آبشار و ... به همراه داشته است.

حضور و فعالیت محققان توانمند و با تجربه موجب شده است که مرکز بتواند خدمات متنوعی را به دیگر مراکز ارائه دهد و در حوزه‌های مختلف به مطالعه بپردازد. عمده‌ترین زمینه‌های فعالیت مرکز شامل موارد زیر هستند:

  •  بررسی‌های کیفی روغن‌های خوراکی
  •  بررسی‌ آلودگی‌های میکروبی و مطالعه قابلیت ضد میکروبی ترکیبات
  • سنتز نانو ذرات لیپوزومی
  • مطالعه خصوصیات آنتی‌اکسیدانی ترکیبات بر روی روغن‌های خوراکی
  • مطالعه فرایندهای تولیدی بیوتکنولوژی
  • بررسی بافت های غیر مجاز در فرآورده های گوشتی